top of page
Badbevalling zwangere

Hier vind je alle voor jou interessante onderwerpen die te maken hebben met jouw bevalling.

Tevens vind je hier alle zorg en ondersteuning die wij jou als Geboortehuis bieden tijdens jouw bevalling...

Alles over

de bevalling

Jouw bevalling

Elke bevalling is uniek. Er is geen standaard draaiboek voor hoe een bevalling zal verlopen. We gaan in dit proces uit van jouw kracht en geven je de ruimte om de bevalling op jouw manier aan te gaan, te doorlopen en te beleven.

 

Tijdens de zwangerschap zullen we je leren kennen en gaandeweg ontdekken wat jouw wensen zijn, jouw verleden en jouw manier van kijken naar de bevalling.
Voor ons is alles bespreekbaar, we zoeken graag met jou naar het plan wat het beste bij je past.

Jij staat centraal!

Goed om te weten

Een goede voorbereiding is het halve werk! Kennis van wat je kan verwachten tijdens de bevalling, zal je helpen om betere keuzes te kunnen maken tijdens jouw bevalling. Hieronder vind je feitelijke kennis, maar bijvoorbeeld ook een bevalplan om jouw wensen kenbaar te maken. Uiteraard nemen we de tijd om dit rustig met je te bespreken.

Al jouw zorg onder één dak

Tijdens de bevalling zullen we jouw wensen als uitgangspunt nemen en stap voor stap kijken wat jij nodig hebt in het gehele proces.
Soms heb je als zwangere meer nodig om je kunnen voorbereiden op de bevalling. Hierbij kan onze coach ondersteunen. Merk je dat je tegen de bevalling aan moeilijk kan ontspannen? Of gun je jezelf gewoon nog even een moment om te genieten? Dan kan een ontspannende massage een uitkomst bieden!

De overweldigende kracht, het vertrouwen wat ik terug heb gekregen in mijn lichaam en de positieve ervaring neem ik mijn hele leven mee. Nog zo vaak denk ik hier aan terug en het heeft mij krachtiger gemaakt als vrouw. 

bottom of page