top of page
Zwangere vrouw met hand op buik

Hier vind je alle voor jou interessante onderwerpen die te maken hebben met jouw zwangerschap.

 

Tevens vind je hier alle zorg en ondersteuning die wij jou als Geboortehuis bieden in deze periode.

Alles over

de zwangerschap

Jouw zwangerschap

Voor het begeleiden van jouw zwangerschap ben je bij ons in goede handen. Zodra jij een positieve test in handen hebt, kun jij je aanmelden voor een eerste afspraak. Zwanger zijn is voor elke vrouw opnieuw een enerverende ervaring!
 

De een voelt zich fantastisch, blij, mooi en sterk, maar een ander kan de zwangerschap ervaren als zwaar, ingewikkeld en vol twijfels.
Al deze gevoelens mogen er zijn. We bieden persoonlijke begeleiding en samen kijken we wat jij nodig hebt om deze bijzondere en spannende periode op een positieve wijze te beleven.

Jij staat centraal!

Goed om te weten

Er komt een hoop op je af. Er zijn praktische zaken als het regelen van bijvoorbeeld erkenning, een babykamer of verlof. Maar er komen ook vraagstukken op je af over prenatale testen en welke zorg voor jou belangrijk is in een bepaalde periode.

 

Hieronder vind je al de nodige informatie om je op weg te helpen en uiteraard staan we voor je klaar bij alle vragen die je hebt.

Al jouw zorg onder één dak

Tijdens jouw zwangerschap bieden we je niet alleen medische zorg, maar ondersteunen we je ook op andere gebieden.

Je kan deelnemen aan de gezellige en informatieve avonden die wij organiseren onder de term Centering Pregnancy. Je kan kiezen voor een heerlijke ontspannende massage of voor het kijken naar je baby met onze 3D echo. 

Hieronder vind je een overzicht van de specifieke diensten die wij jou in deze periode kunnen bieden...

bottom of page