top of page
Team verloskundigen van het Geboortehuis

​Waar staan wij voor en wat hebben wij jou te bieden?

Ontdek hier of wij voor jou de juiste plek zijn en of jij je bij ons thuis gaat voelen...

Voel je welkom!

Onze

visie

Jij staat centraal!

Wij staan voor persoonlijke zorg!

Wij staan als team Geboortehuis voor persoonlijke zorg en gaan uit van het natuurlijke proces van zwangerschap en bevallen. Jouw lichaam weet heel goed wat het beste is en wij sluiten onze ondersteuning en begeleiding hier dan ook graag op aan. Jouw lichaam, wensen en beleving zijn ons uitgangspunt. We geven jou de informatie, denken met je mee. Hierbij vinden we het belangrijk dat jij de keuzes maakt en de regie in eigen hand hebt.

We zoeken graag samen naar wat voor jou de juiste zorg is, ook als dit niet volgens de standaardprotocollen loopt. Tijdens het gehele proces van zwangerschap, bevallen en de periode daarna verdien je onze persoonlijke begeleiding.

Wat wij verstaan onder persoonlijke begeleiding kun je hier lezen op onze persoonlijke begeleidingspagina.

Meer over onze visie

Wil je wat meer lezen over onze visie, wie wij zijn en hoe we werken?

Blader dan gerust eens door ons Geboortehuis wintermagazine! Lees over de Kerst- en Sinterklaaskindjes, loop 48 uur mee met een dienst of lees over de coaching in onze praktijk. 

In de blogs komen verschillende thema's aan bod: van onze manier van werken binnen de Geboortehuisvisie tot aan weetjes over thuis- en badbevallingen en hoe we omgaan met zorgvragen buiten de richtlijnen.

Tenslotte delen we graag de stories van onze cliënten met je. Onze cliënten kunnen je als geen ander vertellen hoe wij onze zorg inzetten en hoe zij dat hebben ervaren.

Toen een vriendin mij halverwege de zwangerschap vroeg: ‘Heb je voorkeur voor een verloskundige?’, kon ik oprecht geen naam noemen. 'Allemaal geweldig', zei ik, omdat ze allemaal dezelfde taal praten en echt liefde hebben voor hun vak. Daarnaast zijn het ook gewoon hele gezellige mensen.

bottom of page