top of page

Geboortehuis Stories

Bijgewerkt op: 11 nov. 2023


Bevalling bij open haard

Onze Geboortehuis Stories zijn een nieuw onderdeel op onze website. Het idee om de ervaringen van onze cliënten te delen, hadden we al een tijdje...

 

Wij maken in ons werk zoveel mee dat het wel eens jammer is dat dit niet door een groter publiek gezien of gelezen kan worden. Na de bevalling van Adelyne (zie Geboortehuis stories) wisten we het zeker, dit moeten we delen!


Middenin de hevige sneeuwval een bevalling thuis in de woonkamer bij het knapperende haardvuur was zowel voor de ouders als voor de verloskundige een bijna sprookjesachtige setting. Typisch van die bevallingen waarvan critici zeggen “dat gebeurt nooit zo”. En ja hoor, die maken wij mee en we zweven dan graag met de kersverse ouders even mee op de roze wolk!


Maar los van deze prachtige verhalen, willen we ook graag verhalen met jullie delen waar het verloop anders was dan gedacht of gehoopt. We zijn opzoek naar wat onze begeleiding voor jullie heeft kunnen betekenen.


Want zoals al eerder in een van onze blogs over onze visie naar voren kwam, communicatie tijdens een bevalling is van groot belang. Slechte communicatie kan een bevalling breken maar goede communicatie kan de moeilijkste bevalling tot een positieve ervaring maken.


Dat jullie ook houden van deze stories, is voor ons te zien achter de schermen! De bezoekjes op onze site leiden bijzonder vaak naar de populaire pagina met de stories. Graag breiden we deze pagina dan ook uit met jouw ervaring!


Wil jij jouw verhaal (en misschien een foto) met ons èn de bezoekers van onze site delen? Stuur dan jouw storie naar info@geboortehuis.nl


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page